GFM

A Ground Force Method-ot a szükség szülte, amikor sérült atlétákkal vagy átlagos tanítványokkal kellett dolgozni, akiknek már nem jelentett örömet a mozgás, mert ebben a fájdalom és a kényelmetlenség-érzet megakadályozta őket. Amikor a fájdalom jelen van, akkor a célok semmivé foszlanak, és elsősorban a mozgás élvezete és játékossága megy veszendőbe, válik elérhetetlenné.
Tudjuk, hogy az élet maga a mozgás! Mindenekelőtt képesnek kell lennünk mozgatni a saját testünket! Mielőtt súlyokhoz nyúlnánk, felülnénk egy gépre, vagy bevennénk egy pirulát, képesnek kell lennünk kezelni a saját testünket – pont úgy, ahogy azt gyerekként tettük. Csak képzeld el az érzést, hogy újra mosoly ül ki az arcodra mozgás közben! A Ground Force Method a szórakoztató és egyben az alapokhoz visszanyúló megoldás erre. Megismertetünk több száz szórakoztató, biztonságos, és egyben kihívást jelentő gyakorlattal, melyek segítségével újra megtanulsz helyesen mozogni.
A test egy egységként történő használata a Ground Force Method legfontosabb célja. Számos sportolóval találkoztunk már, aki lenyűgöző izomszerkezettel rendelkezett, de hiányzott belőle a jól felépített test funkcionalitása. Jól kinézni és helyesen mozogni – a kettő nem feltétlenül ugyanaz! De teljes mértékben érthető elvárás minden egyes kliens részéről, hogy jó alakot szeretne. Jó kinézet, funkcionális izomtömeg, alacsony testzsír, valamint szép és fájdalommentes mozgás – ezek a céljaink, melyek egyértelműen fontosak minden kliens számára, így számodra is.

Tovább