Értékelések

Írd meg nekünk véleményed!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

2017-02-22
Tamás rendkívül felkészült instruktor, türelmes, kedves és segítőkész. Én pont az itt olvasott vélemények alapján választottam őt. Nem csalódtam, sőt valójában többet kaptam. A technikákat lépésről-lépésre elmutogatja nekünk, ha kell többször is. Az edzések jó hangulatban telnek, mindenki segíti egymást. A technika mellett odafigyel az erőnléti feladatokra is, ami hatalmas pluszt ad számunkra még „ha nyígunk is”! 🙂 Abszolút ajánlom mindenkinek!
Szaffy


2017-02-06
Kiváló edzéseket tart. Az erőnléti és technikai gyakorlatok jó arányban vannak. Ügyel arra, hogy ne legyen monoton az edzés. Figyel arra, hogy egy jó közösség alakuljon ki és az edzések jó hangulatban teljenek. Csak ajánlani tudom!
Szombathy Zoltán


2016-11-30
3,5 éve azért kezdtem el Kravra járni, mert olyan aktív mozgásformát kerestem, ami karban tartja és fejleszti az erőnlétemet. Az elsajátított önvédelmi technikák egy plusz! Tamás már tanulóként is nagyon elszánt volt és mindig feszegette a saját határait. Úgy gondolom az edzésein mindenki megtalálja azt amire szüksége van: erőnlét-fejlesztés, technikák, és szabad küzdelem. P1 szinttől G3-ig, 16 évestől a 70 évesig lehet edzőpartnert találni az órákon, ami nagyon jó! Különlegesség, hogy Tamás több küzdősportot is aktívan űz, ezért rálátása van a máshol alkalmazott technikákra is. A gyakorlatoknál mindenkit egyesével végignéz, ahol kell javít, korrigál. Ha valakinek valami problémája van, akkor külön foglalkozik vele. Kedves, barátságos oktató, mindenkivel megtalálja a megfelelő hangot!
Atti


2016-11-14
Nagyon szeretem Tamás óráit, számomra tökéletesek. Hajtósak, kezdőként is tudok haladni annak ellenére hogy vegyes tudásszinten van a csoport, nincs finomkodás, mégis odafigyel mindenki mindenkire. Abszolút ajánlom mindenkinek.
Fanni


2016-10-18
Sziasztok! 2 hónapja járok Tamáshoz edzésre, amit teljesen kezdőként kezdtem el. Nagy odafigyeléssel, türelemmel, jókedvvel tartja az órákat. Kifejezetten tetszik, hogy az edzésen nincs “kislányoskodás”, ugyanakkor a kölcsönös odafigyelés is jellemzi az edzéseket. Hamarabb kellett volna felkeresnem Tomit. Csak ajánlani tudom!!!
Máté


2016-10-10
2016 augusztusában kezdtem Kravozni. Előtte semmilyen küzdősportban nem próbáltam ki magam, így számomra az alap mozdulatok is \”szokatlanok\” voltak. Miután Tomi minden tanítványát figyelemmel kíséri az edzések ideje alatt, a helyes technikát többször is megmutatja, nekem ez óriási segítséget jelentett (és jelent mind a mai napig). Az edzések nagyon jó hangulatban szoktak telni, ezért is sajnálom, hogy 1-1 alkalom ilyen gyorsan elrepül. Ezek végére egyébként kellemesen elfárad az ember, rendesen megdolgoztat Tomi mindannyiunkat. Az erőnléti edzéseknek köszönhetően néhány hét alatt fel lehet venni a ritmust. Sajnos sok év kihagyás után vettem rá magam, hogy újra rendszeresen sportoljak, de nagyon megszerettem ezt a mozgásfajtát, ami igen nagy részben Tominak köszönhető. Kiváló instruktornak tartom, akihez bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran lehet fordulni.
Tomi


2016-06-21
Mivel ma már a lehetőségek száma szinte végtelen, ha az ember Budapesten küzdősportot/harcművészetet/önvédelmet akar tanulni, ezért fontos, hogy megfelelő információt kapjunk a közöttük való választáshoz, mert a fenti szavak nem egymás szinonímái, más a tartalom mögöttük. Ebben a döntésben segít, ha megfelelő információt kapunk a szokásos reklámon túl, ebben pedig Tamás élen jár (fullkravmaga.hu), a közvetlen kapcsolatfelvétel során pedig szintén profi volt. Az edzéstől kezdőként azt vártam/várom, hogy stabil alapokat kapjak a folytatáshoz, amit meg is kapok, amellett, hogy fizikailag is elfáradok, ami ülő munka mellett szintén fontos szempont. Az edzéseken Tamás mindenkire odafigyel, és ami még fontosabb, folyamatosan javítja a hibákat. Ajánlom.
Máté


2016-06-21
Kedves Olvasó! Jó helyen jársz, ha olyan edzőt keresel, – aki mellett mindig biztonságban érzed magad, – aki képes és hajlandó több különböző tudásszintű tanítvánnyal egyszerre foglalkozni úgy, hogy közben a Te egyéni fejlődésedet is szem előtt tartja, – aki türelmes, alapos, segítőkész és kreatív, – akitől bármit kérdezhetsz, – aki jó hangulatot teremt minden egyes órán. Összességében Tamás segítségével rohamosan fogsz fejlődni (állóképesség, erőnlét, technika, magabiztosság) és ha az Ő edzésével zárod a napod, garantáltan felszabadultan mész haza.
Ancsa


2016-06-16
Még csak pár edzésen voltam, gondoltam kipróbálom. Nagyon színvonalas edzést nyújt a Tamás és nagyon figyelmes és segítőkész mindenben. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Krisztián


2016-06-04
Szia! A Tamást először telefonon hívtam fel, és az edzésekről érdeklődtem. Nagyon sok kérdésem volt. Pl: Érdekelt az is, hogy 46 éves nőként, 30 kg túlsúllyal is mehetek-e hozzá edzésre, úgy hogy az utóbbi jó pár évben semmilyen sportot nem űztem. Minden kérdésemre kielégítő és megnyugtató választ kaptam. Így hát 2016 elején elkezdtem hozzá edzésre járni. Tamás egy kedves, mosolygós, megnyugtató személyiség. Megköveteli tőlünk a fegyelmet, és nagyon nagy figyelmet fordít a sérülések elkerülésére. Mindenkire külön odafigyel, kijavítja a hibáinkat, segíti a fejlődésünket, és mindenkiből kihozza a maximumot. Fiatal kora ellenére egy nagyon jó Mester. Az edzések nagyon jó hangulatúak, és egy jó csapat jött össze. Mondhatnám, hogy játszva tanulunk, és amikor már kellemesen elfáradtunk az edzések végén, az erőnléti edzésen még kihajtja belőlünk a maradék lelkierőt is. De ahogy a Mester mondaná: ” Szeretjük ha fáj. ” A viccet félre téve, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy elkezdjen Krav Magára járni. Nemtől, kortól, súlytól és edzettségi szinttől függetlenül. A férfiaknak azért, mert szerintem az nem férfi, aki nem tudja a családját megvédeni. A nőknek meg azért, mert ma egy olyan világban élünk, ahol ki kell állnunk magunkért, és nem szeretünk gyengék és kiszolgáltatottak lenni. Mindezek mellett, ez egy olyan “sport”, ahol lehet fogyni, erősebb és fittebb leszel, növeli az önbizalmad, és nem utolsó sorban egy olyan tudást kapsz amit bárhol és bármikor használhatsz ha kell. Ha nem vagy csapatjátékos, vagy csak olyan speciális problémád van, amivel magán edzésre szeretnél járni, akkor is jó helyen jársz. Nyugodtan hívd a Tamást, neked is segíteni fog. Az edzéseket még dagi 40-es ként is meglehet csinálni. Egyre jobban megy, nagyon sokat fejlődtem, 2 hónap alatt 7 kg-t fogytam, izmosodok és szépen alakul át a testem. Jó döntés volt.
Fekete Ildikó


2016-04-15
Figyelmes edző, tisztában van az egyéni hiányosságokkal. Az edzések technikai része alatt komoly, mindenkihez odamegy, megnézi, hogy teljesít. Az erősítéseket ő már nem veszi ilyen komolyan, inkább csak élvezi, ha “kellemesen leizzadunk”. Törekszik a sérülések elkerülésére alapos, adott edzésre szükséges bemelegítésekkel. Bárkinek tudom ajánlani, nincs vele negatív tapasztalatom.
Péter


2016-03-25
Nagyon alapos felkészült oktatónak ismertem meg aki hatalmas türelemmel rendelkezik az olyanok irányában mint pl én akinek semmilyen harcművész előélete sincsen.Köszönöm
Németh Zoltán


2016-03-12
Remek orai vannak. Kovetkezetes. Humoros.Turelmes,ezredszer is nyugodtan elmagyarazza, mutatja a mozdulatokat. Preciz. Jol felepitettek az orai. Kemenyek,hatasosak az erositesek. Jo a tarsasag. Szeretek reszt venni az orain. Kivallo dontes volt Őt valasztani!
Judit


2016-03-10
Nagyon jó edzőnek tartom. Jó fej ès kedves,segìtőkèsz. Az edzèsek nagyon jó hangulatban telnek.
Molnár Rita


2016-02-25
Nagyon jó edzéseket tart, ahol jelen van a kezdő-haladó tanulói felé a szükséges figyelem és segítség. A megkövetelt fegyelem és egyben jó humora is segít átlendülni a gyakorlatok során esetleg jelentkező tanulói nehézségeken. A technikai tudásátadás és az erőnléti feladatok jól kiegészítik egymást. Az edzések változatosak és emiatt az ismétlő gyakorlatokok sem unalmasak. Csak ajánlani tudom!
Kormos Péter


2016-02-19
Tomi már az első alkalommal megszeretette velem a krav magát. Türelmes, az edzései jó hangulatban telnek és 2 hónap alatt nagyon sokat fejlődtem. Csak ajánlani tudom! (Ja, és a haja is mindig jó :3)
Zsámár Benedek


2015-11-03
Tamás személyében egy remek edzőpartnert ismertem meg és késöbb egy remek edzőt ! Türelmes ,pontos és kreativ .Az edzések pörgősek és jó hangulatúak . Mindekinek ajánlani tudom !
Cs.


2015-09-25
Figyelmes, kiváló instruktor. MInden edzésen megfelelő figyelmet szentel a résztvevőknek. Az erőnléti edzés pedig ajándék a fejlődéshez. 🙂
Barney


2015-07-16
Nincs összehasonlítási alapom és még csak néhány alkalommal voltam edzésen, de úgy gondolom, hogy Tomi fiatal kora ellenére jó edző. Egyformán figyel mindannyiunkra, javítja a hibáinkat. Nem tesz különbséget sem a képességeink alapján, sem a tudás szintünk tekintetében. Türelmes, de határozott, megköveteli a rendes munkát. Nem bántam meg, hogy az Ő csoportját választottam. Szeretek az edzéseire járni.
Puskás Andrea


2015-05-09
Pörgõs, lendületes, jó hangulatú órákat tart, sok erõnléti feladattal. A technikai részt lassan, érthetõen mutatja, sokat gyakorlunk. Remek oktató, aki amellett, hogy biztos tudást ad, csapatot is épít. Szeretjük az óráit! 🙂


2015-05-09
Tamás személyében egy felkészült, pontos és lelkes instruktort ismertem meg.
David Krav


2015-04-20
Nagyon jó instruktor, érthetõen, egyszerûen magyaráz, többször mutatja meg az órai anyagot. Az erõnléti feladatok mellett a technikai tudást is maximálisan átadja és nem utolsó sorban gondoskodik a jó hangulatról, a csapatépítésrõl. Következetes, de humánus. Imádok nála tanulni 🙂
kislinda